Ben je een zakelijke gebruiker? Ons SecurITy programma is speciaal voor jou. Meer informatie vind je hier

Aanmelden altijd-up-date service

Super dat je gebruik wilt maken van onze altijd up-to-date service. Het invullen van het onderstaande formulier is de eerste stap in het proces om van deze service gebruik te maken. Zodra het ingevulde formulier bij ons is binnengekomen, sturen wij u de factuur voor de eerste periode of het verzoek voor de automatische incasso. Na de betaling ontvang je een mail met daarin een link. Het aanklikken van die link zorgt er voor dat onze professionele RMM tool wordt geïnstalleerd waardoor wij direct aan de slag kunnen met het onderhouden van jouw machine.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Betaling(Vereist)
Betalen kan per jaar via automatische incasso of via vooruitbetaling. Per jaar kost de service € 79,- per apparaat. Het abonnement is altijd per direct opzegbaar.
Op hoeveel apparaten wil je de altijd up-to-date service activeren? Deze service is alleen geschikt voor pc's en laptops met Windows als besturingssysteem en voor Apple pc's en laptops.

Randapparatuur kan niet in deze service worden ondergebracht.
* Wanneer u bij aanschaf van een nieuwe computer of het laten uitvoeren van een APK een kortingsvoucher heeft ontvangen, dan betaalt u het eerste jaar € 39,-.

De kleine lettertjes(Vereist)
Toestemming Privacy Beleid(Vereist)
Nieuws, tips en aanbiedingen ontvangen?
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 268 reviews.
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?