COMPUTER APK

jaarlijkse controle van uw laptop of pc
Ze controleren of mijn apparaat veilig is, zodat ik me geen zorgen hoef te maken bij het internetbankieren of inloggen op mijn DigiD.
Barry VensZaandam

COMPUTER APK

jaarlijkse controle van uw laptop of pc
Ze controleren of mijn apparaat veilig is. Ik maak me geen zorgen meer.
Barry VensZaandam

Een computer en laptop zijn tegenwoordig onmisbaar. Deze apparaten worden vaak intensief gebruikt. Net zoals bij auto’s en bijvoorbeeld CV-ketels is het van belang dat de apparatuur periodiek gecontroleerd wordt. Dit zorgt ervoor dat deze apparaten optimaal blijven functioneren, snel en betrouwbaar blijven.

Net als bij de een APK van auto’s controleert onze expert of uw computer voldoet aan een aantal checkpunten. Deze punten zijn opgesteld om de betrouwbaarheid van de computer of laptop te kunnen waarborgen. De onveiligheid op internet neemt namelijk explosief toe. Internetcriminelen worden steeds vindingrijker. U kunt bijvoorbeeld de dupe worden van fraude bij het internetbankieren of fraude met uw identiteit. U wilt toch zeker weten dat het apparaat waar u uw bankzaken mee doet, inlogt met uw DigiD en uw privacygevoelige gegevens bevat, betrouwbaar is.

Computer APK

Een APK is vrijblijvend en geen abonnement. Door u in te schrijven ontvangt u jaarlijks een vrijblijvende uitnodiging om op afspraak een APK uit te laten voeren. U beslist dus zelf of u ook daadwerkelijk een APK afspreekt.

Kosten
Een APK kost € 19,99. Voor dit bedrag wordt uw apparaat gecontroleerd op alle onderstaande punten. Is het nodig om bijvoorbeeld onderhoud uit te voeren op uw pc of laptop? Onze medewerker neemt dan contact met u op en bespreekt de eventuele werkzaamheden en de bijkomende kosten met u. Pas na uw akkoord voeren wij het daadwerkelijke onderhoud uit. U bent dus altijd vooraf op de hoogte van de kosten.

Controlepunten APK

Harde schijf

RAM geheugen

Stuurprogramma's

Stof en vuilheid

Defragmentatie

Schijfopruiming

Software

Register

Bestanden

Koppelingen

Virus en spyware

Opstartprocessen

Foutmeldingen

Updates

Beveiliging

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een APK?
Wat kost een APK?
Zit ik ergens aan vast als ik mij aanmeld voor de APK?
Waarom zou ik een APK laten uitvoeren?
Kan mijn laptop of pc ook opgehaald worden?
Kan ik ook direct een afspraak maken voor een APK?
Kan ik ook direct andere defecten laten onderzoeken?
Hoe lang duurt een APK?

Voor een APK is het aan te raden om van tevoren een afspraak te maken. Indien u uw apparaat op de dag van de afspraak voor 11.00 uur inlevert, dan ronden wij de werkzaamheden nog dezelfde dag af.

Wat kost een APK?

De kosten voor een APK bedragen € 19,99.

Indien uit de APK blijkt dat er andere werkzaamheden aan te raden zijn, dan ontvangt u voor die werkzaamheden een aanvullende en vrijblijvende prijsopgave.

Zit ik ergens aan vast als ik mij aanmeld voor de APK?

Nee, uw aanmelding is volledig vrijblijvend. Wanneer u zich aanmeld door u in te schrijven middels het aanmeldformulier, dan wordt u jaarlijks uitgenodigd voor de APK. Deze uitnodiging is vrijblijvend. U kunt dus zelf kiezen of u gehoor geeft aan de uitnodiging.

In elke mail die u ontvangt is er een mogelijkheid om u uit te schrijven. Wilt u dat wij u uitschrijven? Stuurt u dan een mail naar privacy@bokumo.nl en vermeldt daarin welk e-mailadres wij voor u mogen uitschrijven.

Waarom zou ik een APK laten uitvoeren?

De onveiligheid op internet neemt explosief toe. Internetcriminelen worden steeds vindingrijker. Steeds meer mensen worden de dupe van fraude bij het internetbankieren of fraude met uw identiteit. Een APK helpt om vast te stellen of uw apparaat nog aan alle veiligheidseisen voldoet. U wilt toch zeker weten dat het apparaat waar u uw bankzaken mee doet, inlogt met uw DigiD en uw privacygevoelige gegevens bevat, betrouwbaar is.

Daarnaast brengen wij in kaart of het apparaat onderhoud nodig heeft. Apparatuur dat regelmatig onderhoud ontvangt heeft tot 70% minder last van storingen en heeft een gemiddeld 2 jaar langere levensduur.

Kan mijn laptop of pc ook opgehaald worden?

Lukt het u om welke reden dan ook niet om uw apparaat bij ons te brengen? Geen nood! Voor € 12,99 extra (ophalen en terugbrengen) halen wij het apparaat om en brengen wij deze na de behandeling weer retour. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Kan ik ook direct een afspraak maken voor een APK?

Ja hoor, dat kan. U kunt een afspraak inplannen middels onze online tool. Het is natuurlijk ook mogelijk om via de telefoon (075 642 00 70) een afspraak te maken of komt u langs in onze winkel.

Kan ik ook direct andere defecten laten onderzoeken?

Helaas is het niet mogelijk om ook direct onderzoek uit te laten voeren naar andere defecten. De reden hiervoor is dat wij bij de APK in kaart brengen of er onderhoud nodig is. Dit is een heel ander onderzoek, dan het onderzoek dat wij voor defecten apparaten uitvoeren.

Menu