Assortiment

  1. Home
  2. Assortiment

Bokumo helpt u bij het kopen van uw nieuwe apparatuur. Wij kijken daarbij goed welk apparaat voor u geschikt is en houden rekening met uw wensen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer wij uw keuze niet op voorraad hebben, is deze vaak de volgende dag al bij ons binnen.

Computers & Laptops

Bijna ieder model van elk merk is bij ons leverbaar. Daarnaast assembleren wij ook computers naar uw wensen.

Inktcartridges

Wij hebben al 25 jaar inkt in ons assortiment. Cartridges van alle fabrikanten en ons huismerk. De grootste voorraad van de Zaanstreek.

Routers & Netwerk

Slechte Wi-Fi ontvangst of een nieuwe router nodig? Gebruik onze expertise en producten voor probleemloos internet bij u thuis.

Gaming

Wij zijn gespecialiseerd in game pc’s. We stellen ze met u samen en assembleren en configureren deze in eigen beheer.

Printers

Op zoek naar een printer? Laat ons helpen! Wij zijn officieel partner van alle grote merken. All-in-ones, inktjetprinters en laserprinters.

Componenten

Heeft uw pc een upgrade nodig of wilt u een defect onderdeel vervangen? Zeer groot assortiment pc onderdelen. Alleen A-merken.

Tablets

Naast de iPads van Apple hebben wij ook diverse Samsung en Asus tablets in ons assortiment. Laat ons u helpen de juiste keuze te maken.

Monitoren

Nieuwe monitor nodig? Wij helpen u kiezen! Veel verschillende formaten, aansluitingen en technieken. Bijna alle merken.

Externe opslag

Of u nu op zoekt bent naar een externe harde schijf, een NAS of gewoon een USB-stick. Wij hebben ze allemaal! Kom snel eens langs.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Mocht u geïnteresseerd zijn in een product, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij sturen u deze binnen 1 werkdag toe, zonder verplichtingen.

Menu