Componenten

Jouw computer uitbreiden of een defect onderdeel vervangen? Bokumo levert alle onderdelen voor in jouw computer van vele A-merken. Niet zeker wat je nodig hebt? Laat onze medewerkers je helpen bij het maken van de keuze. Ons assortiment bestaat uit de onderstaande producten.

Een nieuwe behuizing voor jouw pc is er in vele soorten en maten. Wij leveren behuizingen van onder andere Cooler Master, Corsair, Fractal Design, NZXT. be quiet! en nog veel meer. Een behuizing met raam en lichteffecten of juiste een behuizing die niet opvalt maar heel stil is? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Een processor is de motor van jouw computer. Wij leveren processoren van Intel en AMD. De keuze van een processor is belangrijk voor de snelheid van uw computer. Wij helpen je graag met deze keuze.

Het moederbord is het hart van jouw computer, zeg maar de basis. Het is belangrijk om een moederbord te kopen waarbij rekening is gehouden met wat er nog meer in de computer komt. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring om het juiste moederbord aan te schaffen.

Een videokaart of grafische kaart is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het beeld van jouw computer. Voor games, foto- of videobewerking hebt je een krachtige videokaart nodig. Onze medewerkers weten exact wanneer je welke videokaart nodig hebt.

Intern geheugen zorgt, samen met de processor, voor de snelheid van de computer. Hoe hoger het aantal Gigabytes aan geheugen je in de computer hebt zitten, hoe meer werk de computer tegelijk aan kan. Niet zeker wat voor jou de beste keuze is?

Wanneer je documenten, foto’s of andere zaken wilt bewaren op jouw computer, dan heb je hiervoor opslagruimte nodig. Daarnaast dienen programma’s op de computer ge├»nstalleerd te worden. Dit gebeurt op een harde schijf of tegenwoordig steeds vaker op een SSD. Geen idee of je een SSD of een harde schijf zou moeten kiezen? Of wellicht een combinatie van beide?

Standaard is er in een computer al vrij aardig geluid aanwezig. Wanneer je echter prijs stelt op een fantastische geluidservaring op jouw computer, dan is het aan te raden om er een geluidskaart in te bouwen. Ontdekken welke mogelijkheden er zijn?

Jouw computer heeft stroom nodig. De voeding zorgt ervoor dat alle onderdelen van stroom worden voorzien. Een kwalitatief goede voeding is van belang voor een veilloze werking van de computer. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden.

Een computer produceert hitte en dient gekoeld te worden. De koeling wordt verzorgd door een aantal ventilatoren. De koeling die standaard wordt meegeleverd voldoet in sommige gevallen niet. Bij zware applicaties komt de koeling te kort of maakt deze veel geluid. Jouw koeling aanpassen?

Installatieservice

In onze technische dienst worden dagelijks computers omgebouwd met nieuwe componenten. Wil je ook dat jouw nieuwe component wordt ingebouwd en geconfigureerd door ons goed opgeleide medewerkers, maak gebruik van onze installatieservice. Neem contact met ons op of kom snel langs in onze winkel.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?