Computers & Laptops

Bokumo helpt jou bij het uitzoeken en kopen van jouw nieuwe computer of laptop. Wij kijken daarbij goed welk apparaat geschikt is in jouw situatie en houden rekening met jouw wensen. Onze vakkundige medewerkers helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

Desktop pc's

Onze medewerkers leveren al 25 jaar pc’s aan bedrijven en thuisgebruikers. Onze kracht zit in de flexibiliteit. Ons assortiment bestaat uit de pc’s van alle grote fabrikanten en onze eigen geassembleerde pc’s. Heb je specifieke wensen, dan helpen wij jou graag met het vinden van het juiste product voor jou. Vraag hieronder een offerte aan of kom naar onze winkel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laptops

Heb je nieuwe laptop nodig? Dan ben je bij Bokumo aan het juiste adres. Wij hebben een zeer breed assortiment laptops tegen scherpe prijzen. Bij de aanschaf van een laptop staan jouw wensen centraal en helpen wij je bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben laptops van alle grote merken. Kom naar onze winkel en laat je helpen bij jouw keuze of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Installatieservice

Nieuwe computer of laptop gekocht? Onze eigen technische medewerkers helpen jou bij het configureren van jouw nieuwe apparaat en het installeren van software. Ook bij het instellen en overzetten van bijvoorbeeld jouw e-mail.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?