Monitoren

Ben je op zoek naar een nieuwe monitor? Ons assortiment bevat tientallen verschillende monitoren van verscheidene merken. Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze. Vanwege het grote aanbod van monitoren, hebben wij ervoor gekozen het assortiment op te delen op basis van gebruik. Hieronder vind je de onderverdeling van ons aanbod beeldschermen.

Surfen & Kantoor

Wanneer je voornamelijk surft op het internet of werkt in Microsoft Office, dan kun je prima uit de voeten met een standaard uitvoering. Let bij de aanschaf van een monitor goed op de schermdiagonaal. In veel gevallen is het ook verstandig om te kijken naar of het voor jou nodig is om de monitor in hoogte verstelbaar te kiezen. Als laatste is het verstandig om goed naar de aansluiting te kijken. Deze moet namelijk dezelfde zijn als in jouw computer aanwezig is. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste monitor.

Foto & Video

Ben je van plan foto’s of video’s te gaan bewerken op jouw computer? Dan is het verstandig om te zoeken naar een monitor met een IPS-scherm. Dit scherm kenmerkt zich door de grote inkijkhoek en de fantastische kleurweergave. Naast een IPS-scherm is het verstandig rekening te houden met de resolutie van het scherm. Wij adviseren te kiezen voor minimaal Full-HD. Samen met ons jouw nieuwe monitor uitzoeken?

Gaming

De meeste monitoren kunnen games gewoon laten zien. Speel je echter vaak spellen? Let dan op de reactietijd van de monitor. Hoe lager het aantal milliseconden, hoe beter het is voor gaming. Speel je ook spellen in 3D? Dan doe je er goed aan hier rekening mee te houden bij het uitzoeken van de monitor. De mogelijkheden bespreken met onze medewerkers? Kom dan snel eens bij ons langs of vraag hieronder direct een offerte aan.
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?