Printers & All-in-ones

Heb je een nieuwe printer nodig? Onze medewerkers helpen jou bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Wij houden rekening met de aanschafprijs, het verbruik en de mogelijkheden van de printer of all-in-one.

Inkjetprinters

Een inkjetprinter kies je wanneer je niet vaak afdrukt, kleur nodig hebt en ook foto’s wil kunnen printen. Er zijn een heleboel soorten en zeer veel functionaliteiten. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

All-in-ones

Een all-in-one is een printer, scanner en kopieermachine in één. De all-in-ones van tegenwoordig zijn met en zonder kabel aan te sluiten. Naast de keuze voor het merk, zijn er nog tal van opties waaruit je kan kiezen. Hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Vraag hieronder een offerte aan of kom naar onze winkel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laserprinters

Een laserprinter is de beste keuze wanneer je vrij veel print en geen kleur nodig hebt. De resolutie is minder hoog dan bij een inkjetprinter, dus voor foto’s is dit niet de beste keuze. Laserprinters kunnen daarentegen wel zeer snel en voordelig printen.

Installatieservice

Nieuwe printer gekocht? Onze eigen technische medewerkers helpen jou bij het installeren en configureren van jouw nieuwe printer, zowel bedraad als draadloos.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 288 reviews.