Routers & Netwerk

Op zoek naar een nieuwe router of jouw Wi-Fi ontvangst verbeteren? Bij Bokumo leveren wij de apparatuur om jouw netwerk te optimaliseren. Ieder huishouden heeft specifieke wensen. Wij helpen je de juiste keuze te maken. Er zijn verschillende onderdelen in een netwerk die vervangen, aangepast of uitgebreid kunnen worden. Hieronder vind je ons assortiment.

Een router verdeelt uw internetverbinding over meerdere apparaten binnen het bedrijf of woning. Een router is nodig om een draadloos netwerk te kunnen maken en is het middelpunt van het netwerk.

Wij helpen je bij het uitkiezen van de juiste router voor jouw situatie.

Met onze powerline adapters leg je in een mum van tijd een thuisnetwerk aan via bestaande elektriciteitskabels. Heel handig om het netwerk uit te breiden zonder kabels te hoeven trekken of Wi-Fi te verzorgen op de moeilijk bereikbare plekken. Je kan eenvoudig uitbreiden met een losse adapter. Deze dient wel van hetzelfde merk te zijn.

Powerline adapters zijn niet in alle gevallen de beste oplossing. Wij ondersteunen je graag, zodat je de juiste keuze maakt.

Met een Range extender vergroot je eenvoudig het bereik van het draadloze netwerk vergroten. Voorzie de moeilijk bereikbare plekken op jouw locatie op deze manier eenvoudig van Wi-Fi.

Overleggen of dit de juiste oplossing voor jou is?

Een switch is een uitbreiding op een router. Aangezien de router maar vier poorten heeft om apparaten op aan te sluiten. Met een switch zorg je voor meer netwerkaansluiting. Switches voor zijn zijn er in modellen met 5 aansluitingen en met 52.

Meer weten over switches?

Een vaste computer zonder Wi-Fi voorzien van Wi-Fi of doet het draadloze internet op de laptop het niet meer? Schaf dan een Wi-Fi adapter aan. Deze voorziet het apparaat direct van Wi-Fi en ben je binnen enkele tellen online.

Onze medewerkers voorzien je graag van extra informatie.

Installatieservice

Het installeren en configureren van netwerkapparaten blijkt in de praktijk weerbarstig te zijn. De medewerkers van Bokumo zijn specifiek getraind om deze apparaten te installeren. Wij komen ook graag op locatie wanneer je het apparaat niet bij ons hebt aangeschaft, maar wel de installatie professioneel wilt laten uitvoeren of wil laten nakijken.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?