Tablets

Bokumo helpt jou bij het kopen van een nieuwe tablet. Wij kijken daarbij goed welk apparaat voor jou geschikt is en houden rekening met jouw wensen. Onze vakkundige medewerkers helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Is de tablet van jouw keuze niet op voorraad, dan bedraagt de levertijd doorgaans één werkdag.

Tablets met iOS

Apple iPads hebben het besturingssysteem iOS. Wij hebben alle verschillende modellen Apple iPads in het assortiment opgenomen. De tablets zijn er in diverse uitvoering en deze kennen geen geheimen voor onze medewerkers. Wij helpen jou kiezen voor de juiste tablet.

Tablets met Android

Wij hebben een groot aantal tablets van Samsung in ons assortiment opgenomen. Samsung brengt tablets uit met het besturingssysteem Android. Wij kennen de modellen en voorzien jou dan ook van het beste advies.

Tablets met Windows

Door een tablet met Windows 10 te kiezen, is het zeer eenvoudig om de tablet met jouw pc te laten samenwerken. Maar door de grote diversiteit in deze categorie tablets kan het kiezen van de juiste tablet lastig zijn. Onze medewerkers zoeken graag samen met jou de beste oplossing uit.

Installatieservice

Nieuwe tablet gekocht? Onze eigen technische medewerkers helpen jou bij het configureren van jouw nieuwe tablet en het installeren van apps. Ook bij het instellen en overzetten van bijvoorbeeld jouw e-mail.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?