Vanaf vandaag is het mogelijk om bij Bokumo met uw creditcard te betalen.

Bokumo is continue bezig met het uitbreiden van de services voor onze klanten. Vandaag is het accepteren van creditcard betalingen toegevoegd aan onze dienstverlening. Wij menen u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat zijn de grootste voordelen van betalen met de creditcard?

  • AankoopVerzekering – Dankzij de AankoopVerzekering is vrijwel iedere aankoop met uw MasterCard creditcard automatisch verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Daar hoeft u niets voor te doen of voor te betalen*.
  • Zelf kiezen wanneer u betaald – Bij de meeste kaartuitgevende instanties kunt u zelf bepalen* wanneer uw creditcard uitgaven van uw betaalrekening worden afgeschreven. U weet tenslotte wat voor u het beste uitkomt.

* Let op! Voor beide voordelen gelden voorwaarden. Neem contact op met uw bank of de verstrekker van uw creditcard voor uw specifieke voorwaarden.

Wat kost betalen met mijn creditcard bij Bokumo?

Om te betalen met uw creditcard krijgt Bokumo transactiekosten van de creditcard maatschappij berekend. Deze kosten bedragen 3% van het totaalbedrag. Bokumo berekent deze kosten aan u door. Wij tellen dus 3% bij het totaalbedrag van uw bestelling op.

Menu
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.