Bokumo is voor de 3de keer op rij verkozen tot beste computerwinkel van Noord-Holland

Op 29 juni vonden de ICTWaarborg Awards plaats in Amsterdam. Tijdens dit evenement werden de prijzen uitgereikt aan de beste ICT bedrijven van Nederland. Bokumo behoorde voor de derde keer op rij tot de genomineerden in de categorie beste computerwinkel van Nederland.

Na in 2015 en 2016 door het publiek verkozen te zijn als winnaar van de provincie, was Bokumo ook dit jaar weer een van de kanshebbers. Ruim 5.000 computerwinkels uit heel Nederland streden om de titel van beste computerwinkel van Nederland.

‘Fantastisch’ zegt Mark Bolhoeve over de derde overwinning op rij. ‘We zijn iedere dag bezig om onze klanten op de eerste plaats te zetten. Het is dan ook geweldig dat zij op ons stemmen en daarmee wederom hebben geholpen om deze publieksprijs binnen te slepen.’ Mark vervolgt: ‘We zien deze overwinning als een stimulans om het volgend jaar nóg beter te doen voor onze klanten. Er staan weer een aantal verbeteringen aan onze dienstverlening op het programma voor dit jaar. Zo breiden we bijvoorbeeld onze technische dienst en reparatieservices verder uit en groeit het assortiment in de loop van het jaar met meer producten voor gaming. Hopelijk kunnen we volgend jaar de titel van beste computerwinkel van Nederland binnen slepen.’

 

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 267 reviews.
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?