Liever doorlopend onderhoud laten uitvoeren? Het apparaat is dan veiliger, heeft minder last van storingen en heeft een langere levensduur.
Benieuwd? Klik hier.

Computer APK

Zorgt voor een veilige pc of laptop!

Ze zorgen dat mijn apparaat veilig is, zodat ik me geen zorgen hoef te maken bij het internetbankieren of inloggen op mijn DigiD.

Barry Vens Zaandam

Een computer en laptop zijn tegenwoordig onmisbaar. Deze apparaten worden vaak intensief gebruikt. Net zoals bij auto’s en bijvoorbeeld CV-ketels is het van belang dat de apparatuur periodiek geüpdatet wordt. Dit zorgt ervoor dat deze apparaten optimaal blijven functioneren, snel, betrouwbaar en bovenal veilig blijven.

Onze experts updaten alle onderdelen die belangrijk zijn voor de veiligheid van jouw computer of laptop. Omdat de onveiligheid op internet explosief toe neemt en internetcriminelen steeds vindingrijker worden zijn deze updates van groot belang. Met onvoldoende veilige apparatuur kan je bijvoorbeeld de dupe worden van fraude bij het internetbankieren of fraude met jouw identiteit. Je gebruikt jouw apparaat om jouw bankzaken mee te doen, in te loggen met jouw DigiD en het bevat veel privacygevoelige gegevens. Je wil toch zeker weten dat jouw computer of laptop veilig en betrouwbaar is?!

Kies voor onze APK om er voor te zorgen dat jouw apparaat weer is voorzien van alle benodigde veiligheidsupdates. Hoe het werkt?

Computer APK

Wanneer je jouw apparaat bij ons aanbiedt voor een APK dan zorgen wij voor onderhoud op jouw computer of laptop. Het doel van dit onderhoud is om jouw apparaat weer veilig te maken waardoor je zorgeloos kunt internetbankieren, online bestellingen kunt doen en inloggen met jouw DigiD.

Een APK kost € 50,00. Voor dit bedrag wordt jouw apparaat professioneel up-to-date gebracht op alle belangrijke punten.

Direct een afspraak boeken voor een APK of wil je ieder jaar een automatische uitnodiging ontvangen, zonder dat je ergens aan vast zit? Gebruik de knoppen hieronder.

Veel gestelde vragen

Het resultaat van de APK is tijdelijk. Het zorgt ervoor dat alle veiligheidszaken weer op orde zijn en dat je weer even vooruit kunt met het apparaat. Een APK is echter wel een tijdelijk oplossing. Het is beter om doorlopend onderhoud uit te voeren. Dit kan heel eenvoudig middels onze Altijd up-to-date service.

Altijd up-to-date service komt in de plaats van APK

Het komt regelmatig voor dat apparaten niet up-to-date zijn. Wij voeren daarom heel veel APK’s en onderhoudsbeurten uit op de computers en laptops van onze klanten. Dit gebeurt periodiek. Het gevolg is dan ook dat kort na de werkzaamheden het apparaat weer niet up-to-date is. Dit is niet alleen minder veilig, het zorgt ook voor meer storingen en zelfs voor een minder lange levensduur.

Om er voor te zorgen dat de pc’s en laptops altijd goed onderhouden zijn, hebben wij de altijd up-to-date service. Door middel van onze professionele Remote management en monitoring (RMM) tool houden wij jouw computer of laptop 24/7 in de gaten en voeren wij onderhoud en updates uit. In plaats van één keer in de zoveel tijd, onderhouden wij jouw apparaat continue. Hierdoor komen storingen minder vaak voor, blijft jouw apparaat veiliger, up-to-date en gaat deze langer mee. Het mooie is dat je verder niets merkt van de werkzaamheden en je hoeft er zelf ook nog eens niets aan te doen.

Let op! APK blijft als losse dienst nog steeds te boeken. Sluit deze melding om op de APK pagina te blijven en eventueel een boeking te maken.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 201 reviews.