Liever doorlopend onderhoud laten uitvoeren? Het apparaat is dan veiliger, heeft minder last van storingen en heeft een langere levensduur.
Benieuwd? Klik hier.

Computer APK

Zorgt voor een veilige pc of laptop!

Ze zorgen dat mijn apparaat veilig is, zodat ik me geen zorgen hoef te maken bij het internetbankieren of inloggen op mijn DigiD.

Barry Vens Zaandam

Een computer en laptop zijn tegenwoordig onmisbaar. Deze apparaten worden vaak intensief gebruikt. Net zoals bij auto’s en bijvoorbeeld CV-ketels is het van belang dat de apparatuur periodiek geüpdatet wordt. Dit zorgt ervoor dat deze apparaten optimaal blijven functioneren, snel, betrouwbaar en bovenal veilig blijven.

Onze experts updaten alle onderdelen die belangrijk zijn voor de veiligheid van jouw computer of laptop. Omdat de onveiligheid op internet explosief toe neemt en internetcriminelen steeds vindingrijker worden zijn deze updates van groot belang. Met onvoldoende veilige apparatuur kan je bijvoorbeeld de dupe worden van fraude bij het internetbankieren of fraude met jouw identiteit. Je gebruikt jouw apparaat om jouw bankzaken mee te doen, in te loggen met jouw DigiD en het bevat veel privacygevoelige gegevens. Je wil toch zeker weten dat jouw computer of laptop veilig en betrouwbaar is?!

Kies voor onze APK om er voor te zorgen dat jouw apparaat weer is voorzien van alle benodigde veiligheidsupdates. Hoe het werkt?

Computer APK

Wanneer je jouw apparaat bij ons aanbiedt voor een APK dan zorgen wij voor onderhoud op jouw computer of laptop. Het doel van dit onderhoud is om jouw apparaat weer veilig te maken waardoor je zorgeloos kunt internetbankieren, online bestellingen kunt doen en inloggen met jouw DigiD.

Een APK kost € 60,00. Voor dit bedrag wordt jouw apparaat professioneel up-to-date gebracht op alle belangrijke punten.

Direct een afspraak boeken voor een APK of wil je ieder jaar een automatische uitnodiging ontvangen, zonder dat je ergens aan vast zit? Gebruik de knoppen hieronder.

Veel gestelde vragen

Voor een APK is het aan te raden om van tevoren een afspraak te maken. Indien je jouw apparaat op de dag van de afspraak voor 11.00 uur inlevert, dan ronden wij de werkzaamheden nog dezelfde dag af.

De kosten voor een APK bedragen € 60,00.

Het resultaat van de APK is tijdelijk. Het zorgt ervoor dat alle veiligheidszaken weer op orde zijn en dat je weer even vooruit kunt met het apparaat. Een APK is echter wel een tijdelijk oplossing. Het is beter om doorlopend onderhoud uit te voeren. Dit kan heel eenvoudig middels onze Altijd up-to-date service.

Nee, jouw aanmelding is volledig vrijblijvend. Wanneer je jezelf aanmeldt door je in te schrijven middels het aanmeldformulier, dan word je jaarlijks uitgenodigd voor de APK. Deze uitnodiging is vrijblijvend. Je kan dus zelf kiezen of je gehoor geeft aan de uitnodiging.

In elke mail die je ontvangt is er een mogelijkheid om je uit te schrijven. Wil je dat wij jou uitschrijven? Stuur dan een mail naar privacy@bokumo.nl en vermeldt daarin welk e-mailadres wij voor je mogen uitschrijven.

De onveiligheid op internet neemt explosief toe. Internetcriminelen worden steeds vindingrijker. Steeds meer mensen worden de dupe van fraude bij het internetbankieren of fraude met hun identiteit. Een APK helpt om jouw apparaat aan alle veiligheidseisen te laten voldoen. Je wil toch zeker weten dat het apparaat waar je jouw bankzaken mee doet, inlogt met jouw DigiD en jouw privacygevoelige gegevens bevat, betrouwbaar is?

Lukt het jou om welke reden dan ook niet om uw apparaat bij ons te brengen? Geen nood! Voor € 39,00 extra (ophalen en terugbrengen) halen wij het apparaat om en brengen wij deze na de behandeling weer retour. Je kan hiervoor een afspraak maken.

Ja hoor, dat kan. Je kan een afspraak inplannen middels onze online tool. Het is natuurlijk ook mogelijk om via de telefoon (075 642 00 70) en via WhatsApp 06 11 64 96 62 een afspraak te maken of kom langs in onze winkel.

Een APK is bedoeld om jouw apparaat te voorzien van alle veiligheidsupdates. Dit is een andere dienst dan het onderzoeken een laptop of computer. Een onderzoek naar defecten of andere problemen met jouw apparaat kan natuurlijk uitgevoerd worden. Je vindt hier meer informatie.

Altijd up-to-date service komt in de plaats van APK

Het komt regelmatig voor dat apparaten niet up-to-date zijn. Wij voeren daarom heel veel APK’s en onderhoudsbeurten uit op de computers en laptops van onze klanten. Dit gebeurt periodiek. Het gevolg is dan ook dat kort na de werkzaamheden het apparaat weer niet up-to-date is. Dit is niet alleen minder veilig, het zorgt ook voor meer storingen en zelfs voor een minder lange levensduur.

Om er voor te zorgen dat de pc’s en laptops altijd goed onderhouden zijn, hebben wij de altijd up-to-date service. Door middel van onze professionele Remote management en monitoring (RMM) tool houden wij jouw computer of laptop 24/7 in de gaten en voeren wij onderhoud en updates uit. In plaats van één keer in de zoveel tijd, onderhouden wij jouw apparaat continue. Hierdoor komen storingen minder vaak voor, blijft jouw apparaat veiliger, up-to-date en gaat deze langer mee. Het mooie is dat je verder niets merkt van de werkzaamheden en je hoeft er zelf ook nog eens niets aan te doen.

Let op! APK blijft als losse dienst nog steeds te boeken. Sluit deze melding om op de APK pagina te blijven en eventueel een boeking te maken.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?