Computer APK

Zorgt voor een veilige pc of laptop!

Ze zorgen dat mijn apparaat veilig is, zodat ik me geen zorgen hoef te maken bij het internetbankieren of inloggen op mijn DigiD.

Barry Vens Zaandam

Een computer en laptop zijn tegenwoordig onmisbaar. Deze apparaten worden vaak intensief gebruikt. Net zoals bij auto’s en bijvoorbeeld CV-ketels is het van belang dat de apparatuur periodiek geüpdatet wordt. Dit zorgt ervoor dat deze apparaten optimaal blijven functioneren, snel, betrouwbaar en bovenal veilig blijven.

Onze experts updaten alle onderdelen die belangrijk zijn voor de veiligheid van jouw computer of laptop. Omdat de onveiligheid op internet explosief toe neemt en internetcriminelen steeds vindingrijker worden zijn deze updates van groot belang. Met onvoldoende veilige apparatuur kan je bijvoorbeeld de dupe worden van fraude bij het internetbankieren of fraude met jouw identiteit. Je gebruikt jouw apparaat om jouw bankzaken mee te doen, in te loggen met jouw DigiD en het bevat veel privacygevoelige gegevens. Je wil toch zeker weten dat jouw computer of laptop veilig en betrouwbaar is?!

Kies voor onze APK om er voor te zorgen dat jouw apparaat weer is voorzien van alle benodigde veiligheidsupdates. Hoe het werkt?

Computer APK

Wanneer je jouw apparaat bij ons aanbiedt voor een APK dan zorgen wij voor onderhoud op jouw computer of laptop. Het doel van dit onderhoud is om jouw apparaat weer veilig te maken waardoor je zorgeloos kunt internetbankieren, online bestellingen kunt doen en inloggen met jouw DigiD.

Een APK kost € 50,00. Voor dit bedrag wordt jouw apparaat professioneel up-to-date gebracht op alle belangrijke punten.

Direct een afspraak boeken voor een APK of wil je ieder jaar een automatische uitnodiging ontvangen, zonder dat je ergens aan vast zit? Gebruik de knoppen hieronder.

Veel gestelde vragen

Menu