Computer APK

Jaarlijkse controle van uw laptop of pc

Ze controleren of mijn apparaat veilig is, zodat ik me geen zorgen hoef te maken bij het internetbankieren of inloggen op mijn DigiD.

Barry Vens Zaandam

Een computer en laptop zijn tegenwoordig onmisbaar. Deze apparaten worden vaak intensief gebruikt. Net zoals bij auto’s en bijvoorbeeld CV-ketels is het van belang dat de apparatuur periodiek gecontroleerd wordt. Dit zorgt ervoor dat deze apparaten optimaal blijven functioneren, snel en betrouwbaar blijven.

Net als bij de een APK van auto’s controleert onze expert of uw computer voldoet aan een aantal checkpunten. Deze punten zijn opgesteld om de betrouwbaarheid van de computer of laptop te kunnen waarborgen. De onveiligheid op internet neemt namelijk explosief toe. Internetcriminelen worden steeds vindingrijker. Je kan bijvoorbeeld de dupe worden van fraude bij het internetbankieren of fraude met uw identiteit. Je wil toch zeker weten dat het apparaat waar je jouw bankzaken mee doet, inlogt met jouw DigiD en jouw privacygevoelige gegevens bevat, betrouwbaar is.

Computer APK

Kosten
Een APK kost € 19,99. Voor dit bedrag wordt uw apparaat gecontroleerd op alle onderstaande punten. Is het nodig om bijvoorbeeld onderhoud uit te voeren op jouw pc of laptop? Onze medewerker neemt dan contact met je op en bespreekt de eventuele werkzaamheden en de bijkomende kosten met jou. Pas na jouw akkoord voeren wij het daadwerkelijke onderhoud uit. Je bent dus altijd vooraf op de hoogte van de kosten.

Controlepunten tijdens de APK

Harde schijf

Geheugen

Drivers

Stof en vuil

Defragmentatie

Schijfopruiming

BIOS

Software

Register

Koppelingen

Virussen

Opstarten

Foutmeldingen

Updates

Beveiliging

Veel gestelde vragen

Menu