Computer reparatie Stompetoren

Het is altijd lastig als jouw computer niet of niet goed functioneert. Onze servicedesk
staat dan ook voor je klaar als je problemen hebt en verzorgt de reparatie aan jouw pc (ook aan huis). Wij repareren nagenoeg elk apparaat van ieder merk en ongeacht of de machine bij ons is aangeschaft of niet.

Onderzoek

Een reparatie begint bijna altijd met het stellen van de diagnose. Zodra wij precies weten wat er aan de hand is met jouw apparaat sturen wij jou een prijsopgave. Ga je akkoord met de prijsopgave? Dan starten we de reparatie en zorgen dat jouw apparaat weer klaar is voor gebruik.

Werkzaamheden aan desktop pc’s
Wij voeren werkzaamheden uit aan Windows en Apple computers

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van laptops en computers en zeer veel andere apparaten. Deze reparaties variëren van het vervangen van laptopschermen tot het redden van bestanden van kapotte harde schijven. Ook op software gebied zijn onze medewerkers in staat jou te helpen. Heeft jouw computer een virus? Wij verwijderen het virus voor je.

Het laten uitvoeren van een specifieke reparatie gaat vaak in combinatie met een onderzoek. Wij stellen een diagnose en zorgen ervoor dat, wanneer je ja zegt tegen de prijsopgave, de problemen helemaal worden opgelost. Je weet altijd vooraf wat de kosten zijn en vanzelfsprekend ontvang je garantie op de reparatie.

Hier vind je meer informatie over het onderzoek.

Computerhulp aan huis

Sommige reparaties kunnen alleen maar bij jou thuis worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oplossen van problemen met internet. In sommige gevallen is het ook niet wenselijk dat de computer de locatie moet verlaten. Bokumo biedt dan ook hulp aan huis. Met deze dienst komt op er afspraak een medewerker naar je toe en verhelpt de problemen bij jou op locatie.

Met welke kosten kan ik rekening houden?

Aan een bezoek van onze medewerkers zijn kosten verbonden. De eerste 45 minuten bedragen de kosten € 59,99. Deze kosten worden altijd in rekening gebracht, ook wanneer wij minder dan 45 minuten bij jou op locatie zijn. Daarna kost ieder kwartier na deze 45 minuten € 19,99 en gelden er voor sommige plaatsen voorrijkosten. Deze eventuele voorrijkosten vind je in de tabel hieronder.

In welke plaatsen bieden jullie computerhulp aan huis?

In de tabel hieronder vind je de plaatsen waar onze medewerkers graag computerhulp aan huis verlenen. Achter de plaats vind je de voorrijkosten die in jouw woonplaats van toepassing zijn. Deze kosten worden opgeteld bij de minimale bezoekkosten van € 59,99.

PlaatsVoorrijkosten
AssendelftGratis
Beemster€ 15,00
Castricum€ 15,00
De Rijp€ 10,00
Graft€ 10,00
Grootschermer€ 15,00
Heemskerk€ 10,00
JispGratis
Koog aan de ZaanGratis
KrommenieGratis
MarkenbinnenGratis
Middenbeemster€ 15,00
OostknollendamGratis
OostzaanGratis
PlaatsVoorrijkosten
Purmerend€ 15,00
SaendelftGratis
StarnmeerGratis
Stompetoren€ 15,00
Uitgeest€ 10,00
West-grafdijk€ 10,00
WestzaanGratis
WijdewormerGratis
WormerGratis
WormerveerGratis
ZaandamGratis
ZaandijkGratis
Zuidoostbeemster€ 10,00
Zuidschermer€ 10,00

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een bezoek op locatie wordt altijd vooraf gepland. Je kan ons bellen, Whatsappen of mailen om een moment met ons af te spreken. Je vindt onze gegevens hier. Je kan ook het formulier hieronder invullen.

Door het formulier in te vullen geef je aan dat je geïnteresseerd bent in een afspraak voor computerhulp aan huis. Er wordt eerst nog contact met je opgenomen om de details te bespreken en om te bevestigen of de gewenste datum beschikbaar is. Pas wanneer je een bevestiging van de afspraak van een medewerker ontvangt, is de afspraak daadwerkelijk geboekt.

Aanmelding

  • 1.
    Apparaat
  • 2.
    Datum
  • 3.
    Jouw gegevens

Voor welk apparaat heb je ondersteuning nodig?

Jouw apparaat (verplicht)

Het merk van jouw apparaat (verplicht)

Het model of type van jouw apparaat (verplicht)

Wat is de klachtomschrijving?(verplicht)

Volgende stap

Naar welke datum gaat jouw voorkeur uit?

Kies een datum die minimaal 3 dagen in de toekomst ligt.

Voorkeursdatum (verplicht)


Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of de door jou gewenste datum beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan neemt een medewerker contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.
Volgende stap

Aanhef *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aanvullende wensen en opmerkingen *
Menu