We krijgen veel vragen over hoe wij omgaan met het Coronavirus. Het is in onze ogen dan ook goed om hierover duidelijkheid te verschaffen door een aantal van de vragen te beantwoorden op deze website. Hieronder vindt u de antwoorden op deze veel gestelde vragen.

Onze technische dienst is momenteel normaal geopend. Je kan wel langskomen in onze winkel om jouw apparaat in te leveren of maak een afspraak met ons om de apparatuur op te laten halen.  Wij staan klaar om je te ondersteunen bij problemen met jouw computer of laptop.

De winkel is op dit moment gesloten voor bezoek. Wel kun je jouw bestelling aan ons doorgeven of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij bezorgen de bestelling GRATIS binnen de Zaanstreek of tegen een kleine bijdrage in de rest van het land.

Ook voor zakelijke klanten is de afhaalmogelijkheid niet beschikbaar. Ook voor deze klanten geldt dat je jouw bestelling kan doorgeven en dat wij deze gratis bezorgen binnen de Zaanstreek of tegen een kleine bijdrage in de rest van het land. Onze servicedesk is normaal bereikbaar voor ICT ondersteuning.

Menu