Gaming

Bij Bokumo zijn wij gek op gaming en hebben er ook nog eens verstand van! Op zoek naar een pc of laptop waarop je de nieuwste games kunt spelen? Bokumo helpt je bij het uitzoeken van jouw nieuwe apparaat. Wij kijken daarbij goed welk apparaat voor jou geschikt is en houden rekening met jouw wensen en budget. Ook zijn wij in het bezit van een breed assortiment gaming accessoires.

Gaming pc's

Games worden traditioneel op pc’s gespeeld. De voornaamste reden hiervoor is dat pc’s kunnen worden uitgebreid wanneer de spellen meer kracht van de computer vereisen. Onze medewerkers zijn uitermate goed op de hoogte van de vereisten voor gaming. Profiteer van onze kennis en laat ons de juiste gaming pc voor jou samenstellen. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze winkel.

Gaming laptops

Jij speelt vaak games en neemt jouw laptop regelmatig mee? Dan is een gaming laptop de juiste keuze voor jou. Wij hebben bijna alle gaming laptops van de grote merken in het assortiment en stellen onze kennis graag beschikbaar om jou te helpen een keuze te maken. Kom naar onze winkel en laat je helpen bij jouw keuze of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Gaming gear

Bij een goede gaming pc of laptop hoort natuurlijk goede gear! Met ruim 1.000 accessoires hebben wij een van de breedste assortimenten van de regio op dit gebied. Denk aan controllers, headsets, joysticks, monitoren en nog veel meer. Benieuwd of wij de gear hebben die je zoekt? Vraag een offerte aan of kom snel eens langs in onze winkel. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Zelf samenstellen

Veel gamers weten wat ze willen, maar hebben moeite om de juiste keuzes te maken. Bij Bokumo helpen wij bij het samenstellen van de beste game configuratie. Niet zelf bouwen? Ook dat doen we graag voor je. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de beste game pc!

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?