Hulp aan huis

  1. Home
  2. Hulp aan huis

Sommige reparaties kunnen alleen maar bij u thuis worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oplossen van problemen met internet. In sommige gevallen is het ook niet wenselijk als de computer de locatie moet verlaten. Bokumo biedt dan ook hulp aan huis. Met deze dienst komt op er afspraak een medewerker naar u toe en verhelpt de problemen bij u op locatie.

Wat zijn de kosten bij een reparatie aan huis

Aan een bezoek van onze medewerkers zijn kosten verbonden. De eerste 45 minuten bedragen de kosten € 59,99. Deze kosten worden altijd in rekening gebracht, ook wanneer wij minder dan 45 minuten bij u op locatie zijn. Daarna kost ieder kwartier na deze 45 minuten € 19,99 en gelden er voor sommige plaatsen voorrijkosten. Deze eventuele voorrijkosten vindt u in de tabel hieronder. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

In welke plaatsen komen jullie aan huis?

In de tabel hieronder vindt u de plaatsen waar onze medewerkers graag hulp aan huis verlenen. Achter de plaats vindt u de voorrijkosten die in uw plaats van toepassing zijn. Deze kosten worden opgeteld bij de minimale bezoekkosten van € 59,99.

PlaatsVoorrijkosten
AssendelftGratis
Beemster€ 15,00
Castricum€ 15,00
De Rijp€ 10,00
Graft€ 10,00
Grootschermer€ 15,00
Heemskerk€ 10,00
JispGratis
Koog aan de ZaanGratis
KrommenieGratis
MarkenbinnenGratis
Middenbeemster€ 15,00
OostknollendamGratis
OostzaanGratis
PlaatsVoorrijkosten
SaendelftGratis
StarnmeerGratis
Stompetoren€ 10,00
Uitgeest€ 10,00
West-grafdijk€ 10,00
WestzaanGratis
WijdewormerGratis
WormerGratis
WormerveerGratis
ZaandamGratis
ZaandijkGratis
Zuidoostbeemster€ 10,00
Zuidschermer€ 10,00

Kan ik op ieder moment iemand thuis krijgen?

Helaas niet, maar we spreken graag een moment met u af waarop het u schikt. U kunt ons bellen, whatsappen, mailen, het contactformulier invullen of bij ons langskomen.

Menu