Laptop reparatie Wijdewormer

Het is altijd lastig als jouw laptop niet of niet goed functioneert. Onze servicedesk
staat dan ook voor je klaar als je problemen hebt en verzorgt de reparatie aan jouw laptop (ook aan huis). Wij repareren nagenoeg elk apparaat van ieder merk en ongeacht of de machine bij ons is aangeschaft of niet.

Onderzoek

No Cure No Pay

Een reparatie begint met het onderzoeken van het probleem. Blijkt dat er een reparatie nodig is en hebben wij een oplossing? Dan voorzien we jou vrijblijvend van een aanvullende prijsopgave. Na jouw akkoord repareren wij het apparaat zo snel mogelijk.

Het starttarief bedraagt € 39,-

Wanneer wij de oorzaak van het probleem met jouw apparaat niet kunnen oplossen, dan hoef je de kosten van het onderzoek niet te betalen. Het onderzoek is dan gratis. Dit noemen we No Cure No Pay.

Werkzaamheden aan laptops
Wij voeren werkzaamheden uit aan Windows en Apple laptops

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van laptops en computers en zeer veel andere apparaten. Deze reparaties variëren van het vervangen van laptopschermen tot het redden van bestanden van kapotte harde schijven. Ook op software gebied zijn onze medewerkers in staat jou te helpen. Heeft jouw computer een virus? Wij verwijderen het virus voor je.

Het laten uitvoeren van een specifieke reparatie gaat vaak in combinatie met een onderzoek. Wij stellen een diagnose en zorgen ervoor dat, wanneer je ja zegt tegen de prijsopgave, de problemen helemaal worden opgelost. Je weet altijd vooraf wat de kosten zijn en vanzelfsprekend ontvang je garantie op de reparatie.

Hier vind je meer informatie over het onderzoek.

Zoals je wellicht weet biedt Bokumo hulp aan huis en in onze winkel, maar wij helpen ook op afstand. Middels onze software kunnen wij op afstand jouw computer of laptop bedienen om zo de problemen met jouw computer of laptop op te lossen.

Werkzaamheden die op afstand uitgevoerd kunnen worden, zijn onder andere:

 • Verwijderen van virussen en malware
 • Installeren van software pakketten
 • Updaten van drivers
 • Instellen van e-mail
 • Het maken en instellen van automatische back-ups
 • Onderhoud plegen op uw computer of laptop

Neem contact op als je meer informatie nodig hebt of als je hulp wilt inschakelen.

Zoek je ondersteuning bij jou thuis? Dat kan ook! Hier vind je meer informatie.

In sommige gevallen is het verstandig of zelfs noodzakelijk om het besturingssysteem opnieuw op jouw computer of laptop te installeren. Onze medewerkers installeren het besturingssysteem voor jou en uiteraard ook alle updates. Mocht je ook jouw bestanden weer teruggezet willen hebben, jouw e-mail ingesteld en eventueel software geïnstalleerd, dan kun je kiezen uit de volgende pakketten:

 • Windows / Mac OSx installatie basis
 • Windows / Mac OSx installatie medium
 • Windows / Mac OSx installatie uitgebreid
 • Windows / Mac OSx installatie compleet

Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze in jouw situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Een nieuwe SSD-schijf, werkgeheugen of videokaart inbouwen? Laat onze experts dit voor je uitvoeren. Hiermee zorg je ervoor dat het onderdeel vakkundig wordt ingebouwd en getest voordat het apparaat weer met jou mee naar huis gaat. Wij kunnen ieder onderdeel inbouwen, ook als je dit niet bij ons hebt aangeschaft.

Ook het assembleren van losse onderdelen tot een complete pc of zelfs game pc behoort tot de mogelijkheden. Je bent er van verzekerd dat jouw nieuwe pc door een specialist wordt gebouwd, waarbij er uitgebreid rekening wordt gehouden met de koelprestaties, luchtcirculatie en natuurlijk het kabelmanagement. Een fantastisch werkende pc, gebouwd met de beste prestaties in het achterhoofd. Ook in dit geval geldt dat mocht je ergens anders componenten hebben gekocht, je deze ook gewoon door ons kunt laten assembleren.

Laat ons het weten als je van onze diensten gebruik wilt maken.

Op zoek naar een vrijblijvende offerte voor een nieuwe pc of game pc? Kijk dan hier.

Een computer of laptop heeft onderhoud nodig. Soms is dat onderhoud op de software, soms op de onderdelen en soms allebei. Veel mensen weten niet dat een pc koele lucht naar binnen zuigt en daarmee ook een behoorlijke hoeveelheid stof. Deze stof plak aan de statische koelers vast en zorgt ervoor dat het apparaat steeds warmer wordt. Warmte is niet goed voor een computer en verkort de levensduur aanzienlijk.

Je merkt het wanneer jouw machine onderhoud nodig heeft doordat het apparaat in de loop van de tijd langzamer gaat werken, foutmeldingen gaat geven of zeer luid wordt.

De goed getrainde medewerkers van onze technische dienst verhelpen allerlei problemen met jouw apparatuur. Neem contact met ons op als jouw pc onderhoud nodig heeft.

Software installeren en configureren behoren tot de werkzaamheden die wij dagelijks enorm vaak uitvoeren. Wil je software laten installeren welke je al in huis hebt of die je net hebt aangeschaft? Wij doen dit graag voor je.

Er is wel één voorwaarde: Je dient een legitieme versie van de software te hebben en de originele licentiesleutel kunnen overleggen.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van onze technische dienst? Laat het ons weten.

Computerhulp aan huis

Sommige reparaties kunnen alleen maar bij jou thuis worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oplossen van problemen met internet. In sommige gevallen is het ook niet wenselijk dat de computer de locatie moet verlaten. Bokumo biedt dan ook hulp aan huis. Met deze dienst komt op er afspraak een medewerker naar je toe en verhelpt de problemen bij jou op locatie.

Met welke kosten kan ik rekening houden?

Aan een bezoek van onze medewerkers zijn kosten verbonden. De eerste 45 minuten bedragen de kosten € 75,00. Deze kosten worden altijd in rekening gebracht, ook wanneer wij minder dan 45 minuten bij jou op locatie zijn. Daarna kost ieder kwartier na deze 45 minuten € 20,00 en gelden er voor sommige plaatsen voorrijkosten. Deze eventuele voorrijkosten vind je in de tabel hieronder.

In welke plaatsen bieden jullie computerhulp aan huis?

In de tabel hieronder vind je de plaatsen waar onze medewerkers graag computerhulp aan huis verlenen. Achter de plaats vind je de voorrijkosten die in jouw woonplaats van toepassing zijn. Deze kosten worden opgeteld bij het starttarief van € 75,00.

PlaatsVoorrijkosten
AssendelftGratis
Beemster€ 15,00
Castricum€ 15,00
De Rijp€ 10,00
Graft€ 10,00
Grootschermer€ 15,00
Heemskerk€ 10,00
JispGratis
Koog aan de ZaanGratis
KrommenieGratis
MarkenbinnenGratis
Middenbeemster€ 15,00
OostknollendamGratis
OostzaanGratis
PlaatsVoorrijkosten
Purmerend€ 15,00
SaendelftGratis
StarnmeerGratis
Stompetoren€ 15,00
Uitgeest€ 10,00
West-grafdijk€ 10,00
WestzaanGratis
WijdewormerGratis
WormerGratis
WormerveerGratis
ZaandamGratis
ZaandijkGratis
Zuidoostbeemster€ 10,00
Zuidschermer€ 10,00

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een bezoek op locatie wordt altijd vooraf gepland. Je kan ons bellen, Whatsappen of mailen om een moment met ons af te spreken. Je vindt onze gegevens hier. Je kan ook het formulier hieronder invullen.

Door het formulier in te vullen geef je aan dat je geïnteresseerd bent in een afspraak voor computerhulp aan huis. Er wordt eerst nog contact met je opgenomen om de details te bespreken en om te bevestigen of de gewenste datum beschikbaar is. Pas wanneer je een bevestiging van de afspraak van een medewerker ontvangt, is de afspraak daadwerkelijk geboekt.

Aanmelding

  • 1.
   Apparaat
  • 2.
   Datum
  • 3.
   Jouw gegevens

  Voor welk apparaat heb je ondersteuning nodig?

  Jouw apparaat (verplicht)

  Het merk van jouw apparaat (verplicht)

  Het model of type van jouw apparaat (verplicht)

  Wat is de klachtomschrijving?(verplicht)

  Volgende stap

  Naar welke datum gaat jouw voorkeur uit?

  Kies een datum die minimaal 3 dagen in de toekomst ligt.

  Voorkeursdatum (verplicht)


  Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of de door jou gewenste datum beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan neemt een medewerker contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.
  Volgende stap

  Aanhef *
  Achternaam *
  Postcode *
  Huisnummer *
  Telefoonnummer
  E-mailadres *
  Aanvullende wensen en opmerkingen *
  De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 289 reviews.