Wij doen veel computer- en laptopreparaties bij Bokumo. Wat daarbij opvalt is dat mensen vaak pas komen als er daadwerkelijk iets aan de hand is. Er is dus een probleem ontstaan op een apparaat en dat moet opgelost worden. In veel gevallen blijkt dat er ook nauwelijks onderhoud is uitgevoerd op de pc of laptop en dat moet dan ook nog gebeuren. Dit resulteert samen al snel in een vrij kostbare reparatie.

Regelmatig onderhoud helpt
Door de pc of laptop regelmatig te laten onderhouden, daalt de kans op storingen met zo’n 70%. Daarnaast verlengd het ook de levensduur van apparaten met gemiddeld 2 jaar en zijn goed onderhouden apparaten veel veiliger en minder kwetsbaar voor virussen en hackers. Reden genoeg dus om de pc of laptop periodiek van een onderhoudsbeurt te voorzien.

Onderhoud- & Serviceabonnementen
Een aantal klanten hebben ons gevraagd of wij een oplossing wilde bieden voor het onderhoud op hun pc of laptop. En dat hebben wij natuurlijk gedaan! Vanaf vandaag biedt Bokumo een onderhoud- & serviceabonnement aan voor periodiek onderhoud op de laptop of pc. Het abonnement biedt u, naast periodiek onderhoud, nog een aantal extra voordelen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel hier.

Menu
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.