Offerte aanvraag desktop pc

  1. Home
  2. Offerte aanvraag desktop pc

Wat doet u voornamelijk met de computer?
Huis, tuin en keuken gebruik (e-mailen, bankzaken, internetten)Kantoorwerkzaamheden (Word, Excel)FotobewerkingVideobewerkingAutocad

Formaat van de behuizing
Behuizingen komen in vele soorten en maten. De maten van de behuizing zijn belangrijk. Te kleine behuizingen zorgen namelijk vaak niet voor een goede airflow. In een game pc willen we goede airflow creëren om de pc goed te koelen.
Een zo klein mogelijke behuizingEen behuizing die groot is zodat ik later nog kan uitbreidenDe afmeting van de behuizing is voor mij niet belangrijkIk heb heel specifiek afmetingen en vermeld deze in het veld 'Aanvullende opmerkingen of speciale wensen'

Welke processor heeft u nodig?
De processor kun je zien als de motor van de laptop. Het aantal processorkernen en het tijdelijk geheugen (cache) bepalen hoe snel werkzaamheden worden uitgevoerd door de computer. Voor dagelijks gebruik kunt u kiezen voor een goedkopere processor, aangezien u niet veel snelheid nodig hebt. Toch wat meer power voor videobewerking nodig? Kies voor een betere processor om dit te ondersteunen.
Snelheid is niet belangrijkSnelheid is redelijk belangrijkSnelheid is heel belangrijkZware taken als videobewerkingZware taken als Autocad 2DHele zware taken als Autocad 3DGeen idee (Bokumo kiest een processor voor u uit op basis van het gebruik)

Heeft u voorkeur voor een processor merk?
Er zijn twee merken processoren op de markt, te weten Intel en AMD. Intel is over het algemeen krachtiger, AMD vaak wat voordeliger.
IntelAMDGeen voorkeur

Hoeveelheid geheugen
Het intern geheugen, werkgeheugen of RAM-geheugen, gemeten in Gigabyte (GB), is tevens van invloed op hoe uw computer presteert. Je kunt simpel zeggen dat met meer werkgeheugen de computer sneller werkt bij zwaardere taken. Echter is het werkgeheugen niet de enige factor die de snelheid van de pc bepaald.
4Gb8Gb16Gb32Gb64GbZoveel als in de pc kanGeen idee (Bokumo kiest het geheugen voor u uit op basis van het gebruik)

Videokaart
Een videokaart draagt bij aan de grafische prestaties van uw computer. Voor taken als internetten, emailen en tekstverwerken is een geïntegreerde videokaart goed genoeg, echter voor zwaardere werkzaamheden als videobewerking is een dedicated videokaart belangrijk. Deze werkzaamheden vereisen betere 3D-prestaties die een geïntegreerde (intergrated) videokaart niet kan bieden.
GeïntegreerdFotobewerkingVideobewerkingAutoCadGeen idee (Bokumo kiest een videokaart voor u uit op basis van het gebruik)

Opslag
De snelheid wordt bepaald door een aantal factoren, denk hierbij aan de processor, het RAM-geheugen, de harde schijf en een eventuele SSD (Solid State Drive). Een pc wordt aanzienlijk sneller door gebruik van een SSD-schijf en is daarnaast stiller en zuiniger dan een harde schijf (HDD, afkorting voor Hard Disk Drive). Het grote nadeel is wel dat een SSD-schijf duurder is, maar je kunt tegenwoordig ook kiezen voor een combinatie van beide schijven.
Een harde schijfEen SSDZowel een SSD als een harde schijf

Opslagruimte SSD
De opslagruimte hangt af van wat u allemaal op de computer wilt opslaan.
minimaal 120Gb SSDminimaal 240Gb SSDminimaal 480Gb SSDminimaal 960Gb SSDNiet van toepassing

Opslagruimte HDD
Hoe groot wilt u de harde schijf hebben?
minimaal 500Gb HDDminimaal 1Tb (1000Gb) HDDminimaal 2Tb (2000Gb) HDDminimaal 3Tb (3000Gb) HDDminimaal 4Tb (4000Gb) HDDNiet van toepassing

Aantal HDD's
Hoeveel harde schijven wilt u hebben?
12345

Opslagruimte SSD
De opslagruimte hangt af van wat u allemaal op de computer wilt opslaan.
120Gb SSD240Gb SSD480Gb SSD960Gb SSDNiet van toepassing

Opslagruimte HDD
Hoe groot wilt u de harde schijf hebben?
minimaal 500Gb HDDminimaal 1Tb (1000Gb) HDDminimaal 2Tb (2000Gb) HDDminimaal 3Tb (3000Gb) HDDminimaal 4Tb (4000Gb) HDDNiet van toepassing

Aantal HDD's
Hoeveel harde schijven wilt u hebben?
12345

Media
Het wordt tegenwoordig bijna niet meer gebruikt, maar het is nog steeds mogelijk om een DVD speler en brander en/of een kaartlezer in de pc te laten inbouwen. Laat ons hieronder weten of u een DVD speler en brander, een kaartlezer of helemaal geen extra apparaat in uw pc wilt hebben.
Geen DVD speler en brander of kaartlezerEen DVD speler en branderEen tweede DVD speler en branderEen kaartlezer


Draadloze verbindingen
Naast een aansluiting om de pc met een kabel op het internet aan te kunnen sluiten, is het ook mogelijk om een draadloze verbinding te kiezen. Hier wordt het mogelijk om uw pc via Wi-Fi op het internet aan te sluiten. Ook is het mogelijk om een Bluetooth antenne in te laten bouwen. Geef hieronder aan welke draadloze verbinding u in de pc wilt hebben.
Geen (alleen bekabeld)Wi-FiWi-Fi en Bluetooth


Budget
PC's zijn erin zeer veel verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn deze er ook in allerlei verschillende prijsklassen. Bij het vaststellen van het budget is het verstandig om rekening te houden met diverse randzaken, denk hierbij aan werkzaamheden die u wilt uitbesteden, software, randapparatuur en dergelijke. Geeft u alstublieft aan wat u aan de desktop pc wilt uitgeven, dus exclusief randzaken.

Maximale prijs pc in Euro's

Merkvoorkeur
Heeft u voorkeur voor een merk?
Bokumo (wordt geassembleerd door Bokumo)LenovoAcerAsusHPPackard BellAppleMSIGeen voorkeur

Accessoires
Heeft u accessoires nodig bij de computer?
Monitor (vul bij opmerkingen de grootte van het scherm in)Draadloze muis en toetsenbordMuis en toetsenbord met kabelBeveiligingssoftwareOfficeExterne HDDHeadsets

Aanvullende opmerkingen of speciale wensen

Bent u zeker van uw keuzes of wilt u advies van onze productexpert laten verweken in de offerte?

Bent u door iemand naar ons doorverwezen?

Geslacht:
Achternaam:
Emailadres:

Welke naam mag de pc krijgen indien de offerte een opdracht wordt?

Uw gegevens

Uw bedrijfsnaam
Aanhef
Uw achternaam
Uw postcode

Menu