• 1.
  Formaat
 • 2.
  Opslag
 • 3.
  Extra's
 • 4.
  Prijsklasse
 • 5.
  Merkvoorkeur
 • 6.
  Jouw gegevens
Formaat van de pc
De behuizing van een pc is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Heb je niet veel ruimte en ga je de pc later toch niet uitbreiden, dan is een kleine behuizing handig. Maakt het jou niet veel uit omdat je ruimte genoeg hebt, kies dan een grotere behuizing. De koelprestaties nemen toe wanneer de behuizing groter is.
Opslagcapaciteit
Wanneer je veel foto's of video's opslaat, dan is een desktop pc met 512Gb of meer aanbevolen. Heb je veel opslag in de cloud of op een externe schijf, dan kun je ook met minder capaciteit uit de voeten.
128Gb of minder256Gb512Gb1024Gb (1Tb)Meer dan 1256Gb
Opties
Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw pc. Gebruik je nog wel eens de DVD speler of brander of een kaartlezer? Dan kun je dat hieronder aangeven. In sommige gevallen is het ook handig om Wi-Fi en/of Bluetooth te kiezen.
DVD speler/branderKaartlezerWi-FiBluetoothUSB-C poortWindowed (glazen raam)Extra koelerVerlichting (1 kleur)Verlichting (RGB kleuren)
Prijsklasse
Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
€ 450 tot € 549€ 550 tot € 699€ 700 tot € 849Meer dan € 850Anders
Merken
Heb je voorkeur voor een specifiek merk of merken, kies dan hier voor jouw favoriete merk. Kies je voor Bokumo, dan ontvang je een offerte voor een compleet door ons samengesteld systeem. Voordelen zijn onder andere veel snellere garantie afhandeling, langere garantie en altijd de nieuwste componenten.
BokumoAcerAsusHPLenovoAppleAnders
Aanhef *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aanvullende wensen en opmerkingen
Menu