• 1.
  Formaat
 • 2.
  Klasse
 • 3.
  Opslag en extra's
 • 4.
  Prijsklasse
 • 5.
  Merkvoorkeur
 • 6.
  Jouw gegevens
Formaat van de pc
De behuizing van een pc is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Heb je niet veel ruimte en ga je de pc later toch niet uitbreiden, dan is een kleine behuizing handig. Maakt het jou niet veel uit omdat je ruimte genoeg hebt, kies dan een grotere behuizing. De koelprestaties nemen toe wanneer de behuizing groter is.
Snelheidsklasse
Wanneer je soms video's bewerkt, dan kun je in veel gevallen uit de voeten met een basis videobewerkings pc. Je kiest dan voor basisklasse. Bewerk je regelmatig video's en heb je behoorlijke eisen aan de snelheid van de bewerkingen, dan kies je voor een middenklasse pc. Ben je continue aan het videobewerken of doe je professioneel? Dan kies je voor de topklasse.
Opslagcapaciteit
Wanneer je veel video's opslaat, dan is een pc met 512Gb of meer aanbevolen. Kies hier de gewenste capaciteit. Mocht je meerdere schijven willen kiezen, vink dan de optie 'Wil je meer schijven plaatsen?' aan.
256Gb SSD512Gb SSD1Tb SSD2Tb SSD4Tb SSD

Wil je meer schijven plaatsen?

Opslagcapaciteit schijf 2
Kies de capaciteit en het type van de tweede schijf
512Gb SSD1Tb SSD2Tb SSD4Tb SSD1Tb HDD2Tb HDD4Tb HDDAnders

Wil je nog een extra schijf plaatsen?

Opslagcapaciteit schijf 3
Kies de capaciteit en het type van de derde schijf
512Gb SSD1Tb SSD2Tb SSD4Tb SSD1Tb HDD2Tb HDD4Tb HDDAnders

Wil je nog een extra schijf plaatsen?

Opslagcapaciteit schijf 4
Kies de capaciteit en het type van de vierde schijf
512Gb SSD1Tb SSD2Tb SSD4Tb SSD1Tb HDD2Tb HDD4Tb HDDAnders
Opties
Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw pc. Gebruik je nog wel eens de DVD speler of brander of een kaartlezer? Dan kun je dat hieronder aangeven. In sommige gevallen is het ook handig om Wi-Fi en/of Bluetooth te kiezen.
DVD speler/branderKaartlezerWi-FiBluetoothUSB-C poortWindowed (glazen raam)Extra koelerVerlichting (1 kleur)Verlichting (RGB kleuren)
Prijsklasse
Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
€ 600 tot € 849€ 850 tot € 1049€ 1050 tot € 1499€ 1500 tot € 1999Meer dan € 2000Anders
Merken
Heb je voorkeur voor een specifiek merk of merken, kies dan hier voor jouw favoriete merk. Kies je voor Bokumo, dan ontvang je een offerte voor een compleet door ons samengesteld systeem. Voordelen zijn onder andere veel snellere garantie afhandeling, langere garantie en altijd de nieuwste componenten.
BokumoAcerAsusHPLenovoAppleAnders
Aanhef *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aanvullende wensen en opmerkingen
Menu