• 1.
  Formaat
 • 2.
  Klasse
 • 3.
  Opslag en extra's
 • 4.
  Prijsklasse
 • 5.
  Merkvoorkeur
 • 6.
  Jouw gegevens
Formaat van de laptop
Het schermformaat (gemeten in inch) bepaalt de grootte van het beeldscherm en is tevens bepalend voor het gewicht en grootte van de laptop. Bedenk dus goed waar je de notebook voor wilt gebruiken. Als je een model wilt om mee te nemen en onderweg te gebruiken, kies dan voor een kleiner schermformaat tot en met 14 inch. Werk je vaak thuis of op kantoor, kies voor een groter formaat vanaf 15 inch.
Snelheidsklasse
Wanneer je soms foto's bewerkt, dan kun je in veel gevallen uit de voeten met een basis fotobewerkings laptop. Je kiest dan voor basisklasse. Bewerk je regelmatig foto's en heb je behoorlijke eisen aan de snelheid van de bewerkingen, dan kies je voor een middenklasse laptop. Ben je continue aan het fotobewerken of doe je professioneel? Dan kies je voor de topklasse.
Opslagcapaciteit
Wanneer je veel foto's of video's opslaat, dan is een laptop met 512Gb of meer aanbevolen. Heb je veel opslag in de cloud of op een externe schijf, dan kun je ook met minder capaciteit uit de voeten.
128Gb of minder256Gb512Gb1Tb1256Gb1512Gb2Tb
Opties
Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw laptop. Gebruik je de laptop vaak op donkere plekken, kies dan voor een verlicht toetsenbord. Soms is een touchscreen handig of zoek je een extra lichte laptop.
TouchscreenVerlicht toetsenbordMetalen behuizingLicht gewichtKaartlezerVingerafdrukscanner
Prijsklasse
Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
€ 549 tot € 699€ 700 tot € 849€ 850 tot € 999Meer dan € 1000Anders
Merken
Heb je voorkeur voor een specifiek merk of merken, kies dan hier voor jouw favoriete merk.
AcerAsusHPLenovoAppleAnders
Aanhef *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aanvullende wensen en opmerkingen *
Menu