• 1.
  Games
 • 2.
  Formaat
 • 3.
  Extra's
 • 4.
  Prijsklasse
 • 5.
  Merkvoorkeur
 • 6.
  Jouw gegevens
Wat voor games ga je spelen?
Ga je lichte games als Minecraft of Rollercoaster Tycoon spelen? Kies dan voor lichte games. Wanneer je middelzware spellen als de nieuwste Sims of Overwatch speelt, dan kies je voor middelzware games. Speel je shooters of multiplayer games zoasl Apex Legends op hoge instellingen? Dan kies je voor zware games.
Formaat van de laptop
Het schermformaat (gemeten in inch) bepaalt de grootte van het beeldscherm en is tevens bepalend voor het gewicht en grootte van de laptop. Bedenk dus goed waar je de notebook voor wilt gebruiken. Als je een model wilt om mee te nemen en onderweg te gebruiken, kies dan voor een kleiner schermformaat tot en met 14 inch. Werk je vaak thuis of op kantoor, kies voor een groter formaat vanaf 15 inch.
Opties
Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw laptop. Gebruik je de laptop vaak op donkere plekken, kies dan voor een verlicht toetsenbord. Soms is een touchscreen handig of zoek je een extra lichte laptop.
TouchscreenVerlicht toetsenbordMetalen behuizingLicht gewichtKaartlezerVingerafdrukscannerExtra opslag >512GbRGB verlichting
Prijsklasse
Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
€ 700 tot € 849€ 850 tot € 999€ 1000 tot € 1249€ 1250 tot € 1749Meer dan € 1750Anders
Merken
Heb je voorkeur voor een specifiek merk of merken, kies dan hier voor jouw favoriete merk.
AcerAsusHPLenovoAppleAnders
Aanhef *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aanvullende wensen en opmerkingen *
Menu