• 1.
  Formaat
 • 2.
  Klasse
 • 3.
  Extra's
 • 4.
  Prijsklasse
 • 5.
  Merkvoorkeur
 • 6.
  Jouw gegevens
Formaat van de laptop
Het schermformaat (gemeten in inch) bepaalt de grootte van het beeldscherm en is tevens bepalend voor het gewicht en grootte van de laptop. Bedenk dus goed waar je de notebook voor wilt gebruiken. Als je een model wilt om mee te nemen en onderweg te gebruiken, kies dan voor een kleiner schermformaat tot en met 14 inch. Werk je vaak thuis of op kantoor, kies voor een groter formaat vanaf 15 inch.
Snelheidsklasse
Wanneer je soms video's bewerkt, dan kun je in veel gevallen uit de voeten met een basis videobewerkings laptop. Je kiest dan voor basisklasse. Bewerk je regelmatig video's en heb je behoorlijke eisen aan de snelheid van de bewerkingen, dan kies je voor een middenklasse laptop. Ben je continue aan het videobewerken of doe je professioneel? Dan kies je voor de topklasse.
Opties
Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw laptop. Gebruik je de laptop vaak op donkere plekken, kies dan voor een verlicht toetsenbord. Soms is een touchscreen handig of zoek je een extra lichte laptop.
Extra opslag >512GbTouchscreenVerlicht toetsenbordMetalen behuizingLicht gewichtKaartlezerVingerafdrukscanner
Prijsklasse
Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
€ 600 tot € 849€ 850 tot € 1049€ 1050 tot € 1499€ 1500 tot € 1999Meer dan € 2000Anders
Prijsklasse
Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
€ 750 tot € 999€ 1000 tot € 1249€ 1250 tot € 1499Meer dan € 1500Anders
Aanhef *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aanvullende wensen en opmerkingen *
Menu