• 1.
  Software
 • 2.
  Formaat
 • 3.
  Extra's
 • 4.
  Prijsklasse
 • 5.
  Merkvoorkeur
 • 6.
  Jouw gegevens
Welke software ga je gebruiken?
Gebruik je Microsoft Office voor schoolwerk en kijk je bijvoorbeeld Netflix ter ontspanning? Dan is lichte software de juiste keuze. Ga je aan de slag met programma's als Photoshop, SPSS of zware berekening in Excel, dan kies je voor middelzware software. Maak je complexe modellen met AutoCad 3D, Revit of andere zware 3D applicaties, dan is zware software voor jou de juiste keuze.
Formaat van de laptop
Het schermformaat (gemeten in inch) bepaalt de grootte van het beeldscherm en is tevens bepalend voor het gewicht en grootte van de laptop. Bedenk dus goed waar je de notebook voor wilt gebruiken. Als je een model wilt om mee te nemen en onderweg te gebruiken, kies dan voor een kleiner schermformaat tot en met 14 inch. Werk je vaak thuis of op kantoor, kies voor een groter formaat vanaf 15 inch.
Opties
Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw laptop. Gebruik je de laptop vaak op donkere plekken, kies dan voor een verlicht toetsenbord. Soms is een touchscreen handig of zoek je een extra lichte laptop.
TouchscreenVerlicht toetsenbordMetalen behuizingLicht gewichtKaartlezerVingerafdrukscannerExtra opslag >512Gb
Prijsklasse
Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
€ 600 tot € 849€ 850 tot € 1049€ 1050 tot € 1499€ 1500 tot € 1999Meer dan € 2000Anders
Merken
Heb je voorkeur voor een specifiek merk of merken, kies dan hier voor jouw favoriete merk.
AcerAsusHPLenovoAppleAnders
Aanhef *
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Aanvullende wensen en opmerkingen *
Menu