Reparaties & Diensten

In onze eigen technische dienst repareren wij jaarlijks vele honderden computers, laptops, tablets en smartphones. Naast repareren helpen wij ook bij het installeren van software en configureren van apparatuur. Onze goed opgeleide technische medewerkers staan voor je klaar. Je kan altijd van onze diensten gebruik maken, ook als je het apparaat niet bij ons hebt aangeschaft.

Onderzoek

No Cure No Pay

Een reparatie begint met het onderzoeken van het probleem. Blijkt dat er een reparatie nodig is en hebben wij een oplossing? Dan voorzien we jou vrijblijvend van een aanvullende prijsopgave. Na jouw akkoord repareren wij het apparaat zo snel mogelijk.

Het starttarief van het onderzoek bedraagt € 29,-

Wanneer wij de oorzaak van het probleem met jouw apparaat niet kunnen oplossen, dan hoef je de kosten van het onderzoek niet te betalen. Het onderzoek is dan gratis. Dit noemen we No Cure No Pay.

Werkzaamheden aan pc’s en laptops
Wij voeren werkzaamheden uit aan Windows en Apple pc’s en laptops

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van laptops en computers en zeer veel andere apparaten. Deze reparaties variëren van het vervangen van laptopschermen tot het redden van bestanden van kapotte harde schijven. Ook op software gebied zijn onze medewerkers in staat jou te helpen. Heeft jouw computer een virus? Wij verwijderen het virus voor je.

Het laten uitvoeren van een specifieke reparatie gaat vaak in combinatie met een onderzoek. Wij stellen een diagnose en zorgen ervoor dat, wanneer je ja zegt tegen de prijsopgave, de problemen helemaal worden opgelost. Je weet altijd vooraf wat de kosten zijn en vanzelfsprekend ontvang je garantie op de reparatie.

Hier vind je meer informatie over het onderzoek.

Werkzaamheden aan smartphones en tablets
Wij voeren werkzaamheden uit aan Samsung en Apple smartphones en tablets

Het scherm van jouw tablet of smartphone stuk? Geen probleem! Wij vervangen het scherm snel en vakkundig. Vaak al dezelfde dag als je van tevoren een afspraak maakt.

Wil je een afspraak maken? Laat het ons weten.

Tip! Wanneer jouw smartphone of tablet binnen in huis is gevallen, neem dan contact op met jouw inboedelverzekeraar. In veel gevallen worden de kosten voor het vervangen door de verzekeraar gedekt.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 216 reviews.
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?