Reparaties & Diensten

In onze eigen technische dienst repareren wij jaarlijks vele honderden computers, laptops, tablets en smartphones. Naast repareren helpen wij ook bij het installeren van software en configureren van apparatuur. Onze goed opgeleide technische medewerkers staan voor je klaar. Je kan altijd van onze diensten gebruik maken, ook als je het apparaat niet bij ons hebt aangeschaft.

Onderzoek

No Cure No Pay

Een reparatie begint met het onderzoeken van het probleem. Blijkt dat er een reparatie nodig is en hebben wij een oplossing? Dan voorzien we jou vrijblijvend van een aanvullende prijsopgave. Na jouw akkoord repareren wij het apparaat zo snel mogelijk.

Het starttarief van het onderzoek bedraagt € 49,-

Wanneer wij de oorzaak van het probleem met jouw apparaat niet kunnen oplossen, dan hoef je de kosten van het onderzoek niet te betalen. Het onderzoek is dan gratis. Dit noemen we No Cure No Pay.

Werkzaamheden aan pc’s en laptops
Wij voeren werkzaamheden uit aan Windows en Apple pc’s en laptops

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van laptops en computers en zeer veel andere apparaten. Deze reparaties variëren van het vervangen van laptopschermen tot het redden van bestanden van kapotte harde schijven. Ook op software gebied zijn onze medewerkers in staat jou te helpen. Heeft jouw computer een virus? Wij verwijderen het virus voor je.

Het laten uitvoeren van een specifieke reparatie gaat vaak in combinatie met een onderzoek. Wij stellen een diagnose en zorgen ervoor dat, wanneer je ja zegt tegen de prijsopgave, de problemen helemaal worden opgelost. Je weet altijd vooraf wat de kosten zijn en vanzelfsprekend ontvang je garantie op de reparatie.

Hier vind je meer informatie over het onderzoek.

Zoals je wellicht weet biedt Bokumo hulp aan huis en in onze winkel, maar wij helpen ook op afstand. Middels onze software kunnen wij op afstand jouw computer of laptop bedienen om zo de problemen met jouw computer of laptop op te lossen.

Werkzaamheden die op afstand uitgevoerd kunnen worden, zijn onder andere:

 • Verwijderen van virussen en malware
 • Installeren van software pakketten
 • Updaten van drivers
 • Instellen van e-mail
 • Het maken en instellen van automatische back-ups
 • Onderhoud plegen op uw computer of laptop

Neem contact op als je meer informatie nodig hebt of als je hulp wilt inschakelen.

Zoek je ondersteuning bij jou thuis? Dat kan ook! Hier vind je meer informatie.

In sommige gevallen is het verstandig of zelfs noodzakelijk om het besturingssysteem opnieuw op jouw computer of laptop te installeren. Onze medewerkers installeren het besturingssysteem voor jou en uiteraard ook alle updates. Mocht je ook jouw bestanden weer teruggezet willen hebben, jouw e-mail ingesteld en eventueel software geïnstalleerd, dan staan we voor je klaar.

Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze in jouw situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Een nieuwe SSD-schijf, werkgeheugen of videokaart inbouwen? Laat onze experts dit voor je uitvoeren. Hiermee zorg je ervoor dat het onderdeel vakkundig wordt ingebouwd en getest voordat het apparaat weer met jou mee naar huis gaat. Wij kunnen ieder onderdeel inbouwen, ook als je dit niet bij ons hebt aangeschaft.

Ook het assembleren van losse onderdelen tot een complete pc of zelfs game pc behoort tot de mogelijkheden. Je bent er van verzekerd dat jouw nieuwe pc door een specialist wordt gebouwd, waarbij er uitgebreid rekening wordt gehouden met de koelprestaties, luchtcirculatie en natuurlijk het kabelmanagement. Een fantastisch werkende pc, gebouwd met de beste prestaties in het achterhoofd. Ook in dit geval geldt dat mocht je ergens anders componenten hebben gekocht, je deze ook gewoon door ons kunt laten assembleren.

Laat ons het weten als je van onze diensten gebruik wilt maken.

Op zoek naar een vrijblijvende offerte voor een nieuwe pc of game pc? Kijk dan hier.

Een computer of laptop heeft onderhoud nodig. Soms is dat onderhoud op de software, soms op de onderdelen en soms allebei. Veel mensen weten niet dat een pc koele lucht naar binnen zuigt en daarmee ook een behoorlijke hoeveelheid stof. Deze stof plak aan de statische koelers vast en zorgt ervoor dat het apparaat steeds warmer wordt. Warmte is niet goed voor een computer en verkort de levensduur aanzienlijk.

Je merkt het wanneer jouw machine onderhoud nodig heeft doordat het apparaat in de loop van de tijd langzamer gaat werken, foutmeldingen gaat geven of zeer luid wordt.

De goed getrainde medewerkers van onze technische dienst verhelpen allerlei problemen met jouw apparatuur. Neem contact met ons op als jouw pc onderhoud nodig heeft.

Software installeren en configureren behoren tot de werkzaamheden die wij dagelijks enorm vaak uitvoeren. Wil je software laten installeren welke je al in huis hebt of die je net hebt aangeschaft? Wij doen dit graag voor je.

Er is wel één voorwaarde: Je dient een legitieme versie van de software te hebben en de originele licentiesleutel kunnen overleggen.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van onze technische dienst? Laat het ons weten.

Werkzaamheden aan smartphones en tablets
Wij voeren werkzaamheden uit aan Samsung en Apple smartphones en tablets

Het scherm van jouw tablet of smartphone stuk? Geen probleem! Wij vervangen het scherm snel en vakkundig. Vaak al dezelfde dag als je van tevoren een afspraak maakt.

Wil je een afspraak maken? Laat het ons weten.

Tip! Wanneer jouw smartphone of tablet binnen in huis is gevallen, neem dan contact op met jouw inboedelverzekeraar. In veel gevallen worden de kosten voor het vervangen door de verzekeraar gedekt.

Bijna ieder onderdeel in uw smartphone of tablet kan door ons worden vervangen. Denk hierbij aan onder andere:

 • Luidspreker of microfoon
 • Powerbutton
 • Accu
 • Homebutton
 • Laadconnector
 • Camera (voor en achter)
 • Frame (voor en achter)
 • Audio connector
 • Volume knoppen

Neem contact met ons op om de prijs voor jouw specifieke model aan te vragen.

Soms is het nodig om het toestel te resetten, opnieuw te installeren of softwarematig onderhoud te laten uitvoeren. Wij zorgen er voor dat je toestel weer alles doet wat je er van verwacht. Op afspraak al dezelfde dag klaar.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van onze technische dienst? Laat het ons weten.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 314 reviews.
Chat openen
1
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?