Bokumo helpt u bij het kopen van uw tablet. Wij kijken daarbij goed welk apparaat voor u geschikt is en houden rekening met uw wensen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Is uw tablet niet op voorraad, dan bedraagt de levertijd doorgaans één werkdag.

Tablets met iOS

Apple iPads hebben het besturingssysteem iOS. Wij hebben alle verschillende modellen Apple iPads in het assortiment opgenomen. De tablets zijn er in diverse uitvoering en deze kennen geen geheimen voor onze medewekers. Wij helpen u kiezen voor de juiste tablet.

Tablets met Android

Wij hebben onder andere de tablets van Samsung en Asus in ons assortiment opgenomen. Beide merken brengen tablets uit met het besturingssysteem Android. Wij kennen de modellen en voorzien u dan ook van het beste advies.

Tablets met Windows

Door een tablet met Windows 10 te kiezen, is het zeer eenvoudig om uw tablet met uw pc te verbinden. Maar door de grote diversiteit in deze categorie tablets kan het kiezen van de juiste tablet lastig zijn. Onze medewerkers zoeken graag samen met u de beste oplossing voor u uit.

Installatieservice

Nieuwe tablet gekocht? Onze eigen technische medewerkers helpen wij u bij het configureren van uw nieuwe tablet en het installeren van apps. Ook bij het instellen en overzetten van bijvoorbeeld uw e-mail.

Heeft u nog vragen? Wij helpen graag bij het vinden van een antwoord.

Menu