Ben jij handig met computers?
Dan zoeken wij jou!

Bokumo is dé computerwinkel van Noord-Holland. Wij helpen bij het aanschaffen van computers en bijbehorende accessoires én wij repareren pc’s, laptops, tablets en smartphones. Dit doen wij al meer dan 30 jaar. Voor onze reparatieafdeling zijn wij op zoek naar jou.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken (aankomende) studenten in de richting ICT. Je doet al of gaat starten met minimaal een MBO 3 opleiding. Het is belangrijk dat jij nu al degene bent die jouw familie en vriendenkring ondersteunt bij vragen over alles wat met ICT te maken heeft. Ook ben je communicatief sterk. Je gaat namelijk niet alleen computerstoringen repareren, maar ook uitleg geven aan klanten en zelfs af en toe lesgeven.

Beginnen?

Zodra je bij ons aan het werk gaat leren wij je alles wat je moet weten en hoe het bij ons werkt. Je komt in een team met ervaren en professionele experts, die jou met raad en daad kunnen bijstaan. We verwachten natuurlijk wel dat jij ook zelf met oplossingen komt. Jij bent namelijk de expert!

Solliciteren?

Herken jij jezelf in de tekst hierboven en heb je zin om voor minimaal 6,5 uur per week aan de slag te gaan als computerexpert? Laat het ons dan weten! Vul het formulier in en hoe meer informatie je geeft hoe beter het is.

Sollicitatie formulier

Jouw gegevens

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 201 reviews.