Wat betekent het einde van de ondersteuning voor mij?
Als u een pc heeft met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat moet ik doen?
De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden.

Kan ik mijn bestaande pc upgraden naar Windows 10?
Als u wilt profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden, raden we u aan over te stappen naar een nieuwe pc of laptop met Windows 10. Het is ook mogelijk compatibele pc’s met Windows 7 te upgraden.

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?
U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Uw pc blijft gewoon opstarten en werken maar u ontvangt géén software-updates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates, dit is dus niet raadzaam!

Controle uit laten voeren?
Via de knop hieronder kunt u een afspraak plannen voor het onderzoek of uw computer of laptop te upgraden is naar Windows 10. De controle kost slechts 17,50. Indien u besluit de upgrade uit te laten voeren of u besluit een nieuwe computer of laptop aan te schaffen, dan vervallen de kosten voor het onderzoek.

Eerst overleggen? Laat ons u terugbellen.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 267 reviews.
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?