Bokumo ICT heeft bij de jaarlijkse verkiezingen van de beste ICT-bedrijven van Nederland, ook wel beter bekend als de ICTWaarborg Awards, voor de tweede keer op rij de prestigieuze publieksprijs ‘Computerwinkel van Noord-Holland’ behaald. Gedurende de stemperiode van de ICTWaarborg Awards kon het publiek stemmen op één van de ruim 5000 genomineerde ICT bedrijven uit heel Nederland.

Logo-computerwinkel-van-het-jaar-witte-outlijn-794x404

Brancheorganisatie ICTWaarborg reikte op donderdag 30 maart 2016 voor de twaalfde keer de ICTWaarborg Awards uit. De feestelijke uitreiking van deze verkiezing vond plaats in The Harbour Club in Amsterdam, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers. In het totaal zijn er 52 Awards vergeven: 4 voor de landelijke winnaars van de vakgroepen Winkel, Webwinkel, Servicebedrijf en Zakelijke dienstverlener en 48 voor de provinciale vakgroep-winnaars.

Bokumo ICT mocht de provinciale prijs voor beste computerwinkel van het jaar in ontvangst nemen. Bij de verkiezing was niet alleen het aantal stemmen doorslaggevend, maar ook de beoordeling van het publiek telde mee in de verkiezing van de winnaars.

‘Het voelt heel bijzonder om deze award voor de tweede keer op rij te winnen. En dat het publiek diegene is die dat bepaalt, dat maakt het helemaal speciaal. Ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar stem’ aldus de trotse directeur/eigenaar van Bokumo ICT, Nico Bolhoeve.

Menu
De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.