Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert voor de twaalfde keer de ICTWaarborg Awards. Tijdens de awards worden diverse landelijke en provinciale prijzen uitgereikt, waaronder Computerwinkel van 2016 (landelijk), Computerwebwinkel van 2016 (landelijk) en Computerwinkel van Noord-Holland van 2016 (provinciaal). Deelname aan de ICTWaarborg Awards staat open voor alle bedrijven waarvan de kernactiviteit gericht is op computers, software, randapparatuur en computersupplies. Onder de in totaal ruim 5.000 deelnemende bedrijven zullen de 52 prijzen worden verdeeld. Deelnemers kunnen winnen door het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen.

Bokumo ICT is net als vorig jaar, genomineerd voor Computerwinkel van 2016. In 2015 werd zij gekozen als Computerwinkel van Noord-Holland en greep zij net naast de landelijke titel Computerwinkel van het jaar 2015. “Uitermate trots” is directeur Nico Bolhoeve over de nominatie. “Wij werken er dagelijks keihard aan om onze dienstverlening een geweldige ervaring te laten zijn voor onze klanten. Deze verkiezing is een publieksprijs en zegt dus iets over of ons dat lukt. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om voor het tweede jaar achter elkaar te winnen en helemaal omdat wij dit jaar 25 jaar bestaan.”

Tot en met 28 februari 2016 kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete computerwinkel, webwinkel, zakelijke dienstverlener en servicebedrijf. U kunt uw stem uitbrengen via www.computerwinkels.nl/wormer/bokumo.

De waardering van shop.bokumo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 199 reviews.