Wil je ook ervaren hoe het is om in een Formule 1 racewagen te rijden? Je bent hierbij van harte uitgenodigd om op 29 juni a.s. tijdens de braderie langs te komen bij onze winkel.

Wij hebben tijdens die dag een officiële (!) Red Bull playseat staan gecombineerd met een Virtual Reality bril. Het is hierdoor net alsof jezelf in een F1 wagen rijdt. Een unieke ervaring die je meegemaakt moet hebben.

Racen in de F1 simulator is volledig gratis!

Deelname vanaf 13 jaar.

Mede mogelijk gemaakt door:

GEAR

De racesimulator bestaat uit de volgende samenstelling

Red Bull Playseat

Een beetje gamen vanaf de bank is natuurlijk altijd leuk maar niet heel spannend. Gelukkig hebben we Playseat®!

In samenwerking met Red Bull Racing heeft Playseat® een Formule 1 racesimulator ontwikkeld, met een coating in de kleuren van het succesvolle Red Bull racing team! Als je plaats neemt in deze stoel, zit je meteen in de cockpit van de allersnelste auto’s ter wereld uit de koningsklasse van de racerij: de Formule 1.

Deze Playseat® gamestoel is getest door professionele Red Bull Racing coureurs zoals Mark Webber en Sebastian Vettel! De zitting is gemaakt van zwart vinyl met de look en feel van leer en is uitgevoerd met het officiële gelicenseerde Red Bull Racing logo. Het frame is zeer stabiel en is volledig in te stellen naar de wensen van de gebruiker, waardoor deze stoel absoluut een aanrader is voor alle simracers die een comfortabele stoel zoeken voor de meest intense races.

HTC Vive Virtual Reality bril

De HTC Vive is een virtual reality bril met bewegingscontrollers die je met je pc of laptop gebruikt. Met deze VR bril beleef je virtuele werelden in de hoogste kwaliteit.

Met de bijgeleverde bewegingscontrollers en basisstations zie je jouw bewegingen in VR verschijnen. Zo pak je eenvoudig een object op en loop je er de virtuele ruimte mee door. Wees niet bang dat je tegen een muur aan loopt, het ingebouwde chaperone camerasysteem waarschuwt je wanneer je het einde van de speelruimte nadert.

Verplaats jezelf naar de top van de Mount Everest, verdedig jezelf tegen een horde zombies of kijk een film op een gesimuleerd bioscoopscherm.

Menu